Українська популярна співачка Тіна Кароль була ображена на Катю Осадчу. У причинах таких почуттів артистки вона зізналася на міні-інтерв'ю в програмі Світське життя.

Осадча розповіла, що за 15 років кар'єри Кароль у них було кілька гострих моментів і Тіна навіть сильно ображалася на Катерину. Зокрема, артистка готова була прибити ведучу за питання після народження її сина вені, чи був обряд обрізання.

"Це знаєш, материнський інстинкт, нормальний. Як пантера захищає своїх дітей, точно так само. Що було, то було", - каже Тіна.

Осадча її попросила згадати, як це було – зміна відносин між медійними жінками.

"Я вважаю, що ти завжди могла будь-яку людину будь-якого статусу без різниці: від вищих рангів політичних до зірок поставити в кут і це твій неймовірний талант. Ти вмієш так натякнути, що всі глядачі більше вірять тобі, ніж тій правді, хто тут виправдовується. Що б я там не говорила, ти будеш права", - каже Кароль.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, фанати "Холостячки" опустили Тіну Кароль, зірку забракували на роль нової героїні шоу.

Як повідомляв Знай.uа, Тіну Кароль зловили в обіймах Дана Балана, співачка голосно регоче і тікає.

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль залізла в сіно, щоб показати українцям найкраще Різдво.