Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва показала новий знімок з райського відпочинку на Балі. Пост вона опублікувала в Instagram.

Знаменитість виставила пікантне фото з вілли на Балі, де вона відпочиває з чоловіком Володимиром Дантесом. Вона позує у великій світлій кімнаті з прозорими стелями і рослинами під ним.

"Здається, я вже люблю Bali", - написала дівчина.

Дорофєєва для нового дня на острові, поки українці мерзнуть, вибрала легкий костюм: короткий топ на завязочках і спідниця. Наряд в квіточку дівчина доповнила сережками з перлами і розпатланим волоссям, які додали її образу розслаблений вигляд людини на відпочинку.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват і під спекотним фото залишили безліч захоплених коментарів. Причому не тільки словами, але і смайликами з сердечками і вогниками.

"а ми тебе любимо Дорофєєва", "така худа", "красива😻", "дуже гарне вбрання", "Шикарна", "красивіше Сонця", "яка красива", "Люблю", "Навіть не зважуючи на змій", "а змій які на Балі теж", " красива 😍 😍 🔥 коли в Київ?", "пушкааа🔥", " Надя коли влог? ми дуже чекаємо♥️", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва нарешті показала дитину-Дівчинка неймовірно схожа.

Як повідомляв Знай.uа, до грайливої Наді Дорофєєвої прийшов поліцейський, весь в татуюваннях і з вусами Зіброва.

Також Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва грайливо блиснула сідницями в "невидимому" бікіні.