Відома українська співачка Аліна Гросу має величезну аудиторію шанувальників, з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 400 тисяч осіб.

Якось виконавиця показувала з ким проводить новорічні свята, а зараз розповіла про те, як разом з компанією каталася на плюшках (сноутюбінг).

"Каталися в Тарашанах на плюшках з крутої гірки, дві секунди вільного падіння, життя перед очима і відбита попа 😂 😅 😅 😅 протилежна стать щаслива до жаху))) а мені було на що приземлятися, так що я посміхаюся🙃 🙃 🙃", — написала вона в підписі до кількох опублікованих знімків з двома хлопцями і ще однією дівчиною. На всіх фотографіях їх вирази облич практично не змінюються.

Аліна Гросу, скріншот: Instagram
Аліна Гросу, скріншот: Instagram

Зліва від Аліни Гросу на знімку постав російський актор Роман Полянський, який став для розлученої співачки новим захопленням. Цього року вона пережила розлучення з Олександром, з яким ще два роки тому була на розкішному весіллі в Італії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"👏 👏 👏Весело провели час👍", "Такі добрі очі у Романа😍", "Дякуйте Господу,що так сталося і ви не прожили пів життя! А з молодою людиною поруч ви виглядаєте 👍!", "Аліна ти повинна зрозуміти що він не просто в твоєму житті ❤️❤️❤️❤️", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, щаслива Аліна Гросу вперше показала, заради кого приїхала в рідну Україну: "До глибини душі"

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу познущалася над післяноворічними українцями: "Значить недостатньо добре"

Знай.ua писав, Гросу після розлучення схопила паяльник, незнайомих чоловіків, і пішла "палити": кадри сміливого експерименту