Фан-клуб Тіни Кароль в Instagram опублікував уривок з кліпу "Нова радість стала", де Тіна в національному українському костюмі виконує традиційну різдвяну колядку.

Антураж, вбрання, реквізит і навіть міміка Тіни в цьому кліпі — все пронизане доброю українською традицією і світлим духом Різдва, проте обіграно на живий, сучасний модерний лад.

У виконанні Тіни Кароль ідеально перегукуються традиція і молодіжний драйв, можна сказати, співачка дарує древній колядці друге життя, допомагаючи краще достукатися до сердець наших сучасників. У виконанні Тіни Кароль колядка вперше прозвучала п'ять років тому.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Нова радість стала" - одна з найвідоміших українських колядок, що об'єднала в собі найкращі елементи релігійного та народного колядування. Вона згадується ще в першому друкованому українському збірнику духовних пісень з нотами "Богогласник", виданий ченцями в Почаєві. Серед більш ніж 200 пісень ті, які відповідали народним потребам і смакам, збереглися в побуті й досі, серед них і "Нова радість стала", "Небо і земля нині торжествують", "Дивная новина", Anioł pasterzom mówił та ін.

Нагадаємо, фанати співачки міряються кількістю переглядів мюзиклу " Різдвяна істоорія з Тіною Кароль"

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль подарувала українцям різдвяну казку

Також Знай.uа писав, Тіна Кароль показала строгий образ перед Новим роком