Відома російська артистка, зірка хітів "Я народилася в Сибіру" і "Роза чайна" Маша Распутіна періодично радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео.

Якось жінка заявляла про те, що незадоволена сучасними співаками, що знаходяться на вершинах хіт-парадів, не маючи голосу і таланту. А потім ділилася "хорошим днем" з келихом в руці в одному із закладів, а зараз вона, нічого не коментуючи, вирішила повеселитися на вулиці в снігу під пісню " Wham! - Last Christmas".

"Last Christmas I gave you my heart
But the very next day you gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special", - співається в творі, поки Маша Распутіна паралельно танцює і показує всілякі рухи між двох ліхтарів посередині засніженої території.

Але в якийсь момент Распутіна зробила кілька рухів, що нагадують руху на лижах з палицями. Хоча невідомо, що саме хотіла показати російська артистка.

"Як красиво!!! Як у казці!!!😍 Чудово!!!👍 😙 МАРІЯ МИКОЛАЇВНА, бажаю Вам доброго вечора!!!😘 Дякую за позитив і гарний настрій!!! Люблю і обожнюю Вас!!! На серці завжди так радісно, коли я вас бачу!!!😀 Люблю вас всім серцем!!! Обіймаю вас міцно, міцно!!!🤗 Ви-просто диво і принадність!!! Всього Вам доброго!!!😊🤗🤗🤗😘😍❤❤❤💋", — написав один з користувачів в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram
Коментарі, скріншот: Instagram

Нагадаємо, скандалістка Распутіна змішала з брудом російських артистів і назвала їх мавпами: "Знищують молодь"

Як повідомляв "Знай.ua", подружка Кіркорова Маша Распутіна приклалася до склянки і зганьбилася: "Дати маху"

Знай.ua писав, Полякова переборщила з відвертим образом Мадонни: Кіркоров, Распутіна і Вітас в одному тілі.