Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в соціальній мережі Instagram.

Якось 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Після чого привітала фанатів з Новим роком і вирушила в Буковель.

А зараз на її офіційному акаунті в Тікток з'явилося нове відео, в якому говориться: "Ти не можеш мені нічого забороняти! Тому що ти мені не чоловік!!!". На тлі Могилевська повторює ті ж слова, і грає пісня радянської та російської естрадної співачки, актриси Христини Орбакайте "перелітний птах".

@nataliya_mogilevskaya

Когда он воспринимает всё буквально 😅

♬ оригинальный звук - Брови и немного меня💕

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

І на моменті, коли звучать рядки "Ти мене не зрозумів, я ж пожартувала" Наталія Могилевська демонструє кільце на безіменному пальці, натякаючи на пропозицію руки і серця. "У 45, я думаю, давно пора заміж... і вже не тільки дітей... а й онуків..", "Вона заміжня?? Або що я вже пропустила", "Навіть якщо чоловік, яке право він має щось забороняти?", "Пора показати вже цього щасливчика, якщо він звичайно дійсно є", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: TikTok
Коментарі, скріншот: TikTok

Нагадаємо, Могилевська з ліжка заговорила про справжнє кохання: "Мова..."

Як повідомляв "Знай.ua", 45-річна Наталія Могилевська вразила сміливим декольте посеред Буковеля: "Прям до сліз"

Знай.ua писав, Наталя Могилевська зробила гучну заяву про Бога: "Лайно є в кожному з нас"