Популярна українська співачка Настя Каменських, яка вже більше року виступає з сольною програмою під псевдонімом NK, активністю веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де ділиться з шанувальниками кадрами з зіркового життя.

Так, нещодавно Настя показала знімок з шикарного курорту, де відпочиває разом з чоловіком Потапом. Про це стало відомо завдяки новій публікації Насті Каменських в мережі Instagram.

Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram
Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram

"Ми мріємо виїхати до моря, щоб побачити яскраві фарби неба і води, відчути на губах солоне морське повітря і стати трішки щасливішими. А ті, хто все життя живе в тропіках, мріє хоч раз в живу побачити сніг. Я хочу сказати, що світ навколо нас такий гарний. Не десь далеко, а там, де ми знаходимося в дану секунду. Нам потрібно просто іноді озиратися навколо і помічати цю красу. І розуміти, як нам пощастило жити в такому дивовижному світі.", - пише Настя.

На свіжому фото можна побачити, що Настя позує на фоні помаранчевого заходу в білій сорочці і джинсовій спідниці. Цей лук здалеку нагадує легкий халатик. Навколо Анастасії лежить білий пісок, а також стоять стрункі пальми - дійсно райський куточок.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше повідомляли, Каменських приголомшила Потапа раптовим сюрпризом, не стримав емоцій: "Крутіше за будь-який подарунок".

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських різко змінилася в 2021 році, Попелюшка б позаздрила: "Навіть в рваному мішку".

Знай.uа писав, заміжня Каменських пустила бути "зверху" всіх, хто ще не встиг.