Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дуже сильно любить пожартувати перед камерою, частенько публікує в соціальних мережах кадри з зіркового життя. Цікаво, що Леся показує не тільки закулісся різних телевізійних проєктів, а й прості домашні фото.

Так, Леся Нікітюк вирішила розповісти, чим для неї обернулися святкові гуляння. Про це стало відомо завдяки Stories Лесі Нікітюк в мережі Instagram.

"Трошки перепила вже", - заявила Леся Нікітюк.

Історія Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram
Історія Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram

Телеведуча заявила, що "перепила" вже після того, як пройшли новорічна ніч і навіть Різдво. Можна помітити, що Леся записувала історію з дуже сумним і тьмяним обличчям, неначе натякаючи, що дійсно прийняла зайвого.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На зірці можна помітити легкий макіяж, а також пристойний манікюр. Леся просто стримувала всі емоції і швидше за все, ділилася переживаннями з підписниками, а не жартувала.

Леся Нікитюк, фото Instagram
Леся Нікитюк, фото Instagram

Варто зазначити, що шанувальники Лесі просто обожнюють її почуття гумору, дівчина не боїться жартувати над собою і висміювати різні стереотипи про жінок, в тому числі стосовно "ідеальної" фігури.

Раніше повідомляли, Леся Нікітюк вразила пікантним талантом: такий великий, що влізе мандаринка.

Як повідомляв Знай.uа, чарівна Леся Нікітюк викотила пружні м'ячики і потрималася за пляшку: "Зустріч з колишнім в метро".

Знай.uа писав, Леся Нікітюк відчинила латексне декольте на диванчику, проводжаючи 2020: "Боже, яка Снігурідзе".