Новим головним героєм романтичного реаліті" Холостяк " став Михайло Заливако. В один день, коли його представили на пост-шоу "Холостячки" з Ксенією Мішиной, він прокинувся знаменитим.

Тепер Українки більш уважно стежать за життям хлопця і коментують фотографії. В Instagram він опублікував селфі на тлі цікавого інтер'єру закладу. Однак хлопець показав половину свого усміхненого обличчя.

Шанувальники відзначили, що популярність його аккаунта різко зросла з 900 передплатників до 13 тисяч. Багато хто не зрозумів, що він хотів показати цим фото, але відзначили який він красень. Однак знайшлися і ті, хто вирішив розбурхати оточуючих і подякував Холостяку за вчорашню ніч.

"Шо це", "а мені не подобається 😂", "ой ну взагалі", "всі і так знають що троянда моя , закінчуй Старий", "незвично", "Красунчик", "я б з тобою зустрівся🔥❤️", "спасибі за вчорашню ніч", "Ого як прийшла популярність,з 900 передплатників", "напевно якби не завидний холостяк, то ні хто б і не звернув увагу і не зрозумів що ти хотів показати цим фото🔥 а так звичайно все скажуть вауууу, який красивчик❤️ прикольно", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ми розповідали, що новим " холостяком"став 31-річний бізнесмен з Харкова, засновник логістичної компанії Михайло Заливако. Крім бізнесу важливе місце в житті Михайла займає спорт. Холостяк регулярно займається в залі, любить екстрим і гори. Минулого року здійснив сходження на Ельбрус за маршрутом першопрохідців.

Можна побачити, що Михайло веде активне життя на широку ногу. Хлопець подорожує по світу, любить активні види спорту, а також публікує різні "приколи", щоб повеселити передплатників.

Нагадаємо, новий "Холостяк" Михайло гаряче звернувся до українців.

Як повідомляв Знай.uа, Холостяк, якого з гуркотом вигнала Мішина, вирвався з тиші - такого, ніхто не чекав.

Також Знай.uа писав, що кому Мішина передала естафету: новий Холостяк прокинувся знаменитим, елітні курорти, гори і спортзал.