Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила серію розкішних фото і відео в різних міні-бікіні, адже відразу після святкування Нового року красуня відправилася відпочивати в спекотні країни, насолоджуючись білосніжним пісочком і блакитною водою, а також засмагаючи під сонечком.

Так, артистка вирішила влаштувати спокусливі танці в номері готелю, запалюючи навпроти дзеркала в монокіні з "хижим" леопардовим принтом і в масивних сонцезахисних окулярах. Спочатку красуня грайливо продемонструвала карколомну фігуру, посміхаючись на камеру, а після зібрала довге волосся наверх в пучок, акуратно притримуючи його руками.

Фолловери засипали Настю компліментами: "що ти твориш😍 як така взагалі красива😍 😍", " прекрасний купальник 😀!", "Ноги ухх⚡️⚡️💪", "Йошкін кот !😍😍😍😍😍😍😍😍", "Ви красива дуже. 🔥 👍 🌷 ", "Вогонь! Красиво!", "Краса страшна сила. Слів немає щоб про неї написати 😍😍😍", "Красиво... сексуально..бажано !!", "Казка і мрія!".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися

А ще Кумейко перевершила Ріанну занадто спокусливою витівкою