Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила досить пікантне Селфі, зроблене в дзеркалі готелю, адже відразу після святкування Нового року красуня відправилася відпочивати в спекотні країни, насолоджуючись білосніжним пісочком і блакитною водою, а також засмагаючи під сонечком. Артистка продмонструвала струнку фігуру в міні-бікіні чорного кольору, вразивши численних фанатів пласким животиком і пишними грудьми.

Варто відзначити, що раніше зірка виставляла не менш пікантний кадр з пляжу, розслабляючись в тіні маленької пальми. Тоді Анастасія продемонструвала пружні сідниці, розвернувшись до фотографа спиною і опустившись на коліна.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фолловери засипали Кумейко компліментами :" на фото все ідеально🌹 🌹 🌹", " сексуальна💝 💝 💝 💝", " ой яка попа класна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", "Чудова попа🔥", " Попа як у Кім. 🔥 😍 ", "Не забувай крем від засмаги, а то згориш!", "Рай 😍", "шикарна пальма🌴 😍", " ідеально😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися

А ще Кумейко перевершила Ріанну занадто спокусливою витівкою