Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив трепетне фото з красунею-дружиною Лілілею, на якому їх сім'я тепло привітала численних шанувальників з Різдвом. Так, зіркова пара позувала біля прикрашеної ялинки в їх новому заміському будинку, ніжно обіймаючи один одного і посміхаючись на камеру.

При цьому Влад вирішив розповісти про святкові традиції їх сім'ї, особливо про новорічні деревця. Як виявилося, вже кілька років подружжя і їх 5-річний син Леон наряджають цілих дві ялинки, адже живуть в заміському будинку. Одна з них штучна і стоїть на першому поверсі житла, друга - жива, яку Яма посадив ще маленькою, всього 1.30. Ялинка активно росла і за кілька років височить на цілих два метри, а ось її декором і кольоровою гамою займається якраз дружина Лілія.

"Вже пару років ми щасливі мати дві ялинки. І жодної зрубаної.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В будинку наряджаємо (ну, якщо чесно, це робить кохана) штучну, але дуже душевну. Саме під неї, особливо коли немає снігу, Дід Мороз і складає подарунки.

А у дворі з кожним роком все більшає жива, блакитна. Ми саджали її зростом 130см, зараз вже під 2 метри.

Всіх вітаємо з Різдвом Христовим! Здоров‘я, натхнення, затишку і добра! Христос Народився!.."

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.