Прийшов час поговорити про проблеми емоційні, і про те, що турбує українських зірок. Так, молодий хлопець 23-років Ігор Бабко, який намагався боротися за симпатію акторки Ксенії Мішиної на проєкті "Холостячка", визнав існування в своїй голові безпорадності.

Справа в тому, що головна героїня "Холостячки" Ксенія Мішина порадила Ігорю свого часу піти з проєкту через брак досвіду. Він так і вчинив. Зараз же Ігор вирішив піти до психолога.

Про це стало відомо завдяки публікації на сторінці шоу "Холостяк", де вже більше 240 тисяч підписників.

"#Холостячка. Ігор Бабко. Ігор (@ ihor.babko) вирішив працювати над собою і звернувся за порадою до професійного психолога. А як ви думаєте, чи потрібно звертатися за допомогою до психотерапевта, якщо відчуваєте, що не справляєтеся самі? Приєднуйтесь до обговорення в коментарях", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В один момент психолог, після того, як пояснив вплив родичів і близьких людей на нашу свідомість, просто одягнув наручники на Ігоря і запитав, що він при цьому відчуває. Ігор Бабко відповів: "Безпорадність, я не можу нічого зробити, обмеженість. Я розумію, що ось мій лііт і далі я не стрибну. Власне, що напевно, і в житті...".

Ігор Бабко, фото: канал "СТБ"
Ігор Бабко, фото: канал "СТБ"

Також варто нагадати нашим читачам, що днями Ігор пішов у спогади, в хороші спогади. Хлопець опублікував фотографію з веселою чоловічою компанією. Про це стало відомо завдяки короткій історії Ігоря в мережі Instagram. На свіжому фото можна побачити практично всіх учасників проєкту "Холостячка", які боролися за серце і душу акторки, зірки серіалу "Кріпосна" Ксенії Мішиної.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Раніше повідомляли, ніжна Леся Нікітюк зворушила фанатів на Різдво: ця кішечка вміє не тільки спокушати.

Як повідомляв Знай.uа, холостяк, якого з гуркотом вигнала Мішина, вирвався з тиші - такого, ніхто не чекав: "Ох, були...".

Знай.uа писав, груди Злати Огневич мало не вивалилися на Різдво з піснею: "Від заздрості і лестощів".