Відомий український співак Арсен Мірзоян, який має звання Заслужений артист України часто радує своїх шанувальників в соціальних мережах новими фотографіями або короткими відео.

Зовсім недавно він просив у фанатів допомоги в лікуванні раку. Він просив зібрати 100 тисяч гривень для дівчини на третю з чотирьох крапельниць, яка призначена на 13 січня.
А зараз зять Народної артистки України Ніни Матвієнко сфотографувався разом зі своєю 39-річною дружиною Тонею біля басейну. Знімок досить цікавий, адже, по-перше, Мірзоян постав на ньому напівголий і лише в одних плавках, тому можна розглянути хорошу фізичну форму співака. По-друге, тому що на фото вони не стоять поруч, в звичайному розумінні. Матвієнко у відображенні опинилася на рівні трусів свого чоловіка.

Видно, що позаду виконавця в басейні є ще люди. "Філософська # photography", - написав Арсен і зазначив Тоню Матвієнко.

Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories
Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories

Якось до цього він показував, чим дружина радує його. На знімку можна було розглянути щавлевий суп (зелений борщ), хлібну скоринку, гірчицю, цибулю і сало з прошарком м'яса. Цю ж публікацію згодом виклала у себе на сторінці і Тоня.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян просить про допомогу в боротьбі з раком: "Давно лікуюся". "Друзі, допомагайте", — написав він у публікації.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян приміряв новий "образ", фанати зацінили: "Домовичок Кузя"

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко провели тиждень на передовій - як зірки привітали солдатів