Український телеведучий і інтерв'юер Анатолій Анатоліч частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Але і в Facebook нерідко з'являються дуже цікаві публікації. Наприклад, зараз на сторінці "Зе Інтерв'юер" з'явився фрагмент інтерв'ю Анатоліча з відомою українською виконавицею Оленою Савраненко, більш відомою під псевдонімом alyona alyona.
Вона, як і багато інших зірок, взяла участь у спеціальному випуску, в якому кожен висловлює думку про минулий 2020 році. "Ти знаєш, враження від 2020 фіфті фіфті. Чому так? Почався він у мене круто, я поїхала на Закарпаття, відпочила там десять днів, в тому числі від соц.мережа. Я ходила на масажі, мені трохи виправили спинку. Ми відразу дали останній концерт і поїхали на Балі писати альбом. Я пізнала Балі, отримала свої враження. Від Балі до речі, у мене такі ж враження, як від 2020 році - фіфті фіфті. Навіть не так собі. А круто і погано. Наприклад, там антисанітарія, ставлення до собак - погано", - розповіла вона про свої враження від Балі.

Далі вона продовжила, що собаки знаходяться в поганому стані - в лишаях, обдерті і ними ніхто не займається-тоді як мавпи є священними тваринами. Коти ж і зовсім відсутні, для реперші це несподівано взагалі. Що стосується "Баунті" пляжів, то всі вони красиві, за словами Олени, але купатися там не можна, бо океан просто забирає.
"Багато красивих пляжів - класно, але вони всі знаходяться дуже низько. Ми знімали кліп "Тихо діти сплять" і це був пляж на відстані 700 метрів вниз. Ми спускалися пішки і пішки піднімалися. І це була просто жесть, тягати це все спорядження для зйомок... Я б надалі просто шукала щось інше, інакше. Для себе я зробила висновок після того, що мені все одно де писати. Мені важливо щоб мене ніхто не займав, була кімнатка. Це може бути і Україна, Закарпаття або Німеччина. Ну я б хотіла просто якийсь Клімат, як у нас. Море, пляж, Баунті - ймовірно, для того, щоб відпочивати. Тому що було дуже прикро днями писати треки і нічого цього не бачити, виходити тільки максимум в басейн", - підсумувала alyona alyona.

Нагадаємо, колишня вихователька Alyona Alyona вперше показала всю свою сім'ю в Різдво

Як повідомляв "Знай.ua", динамівця Вербича застали зненацька особистим питанням: "Скільки телиць влазить в Рендж Ровер?"

Знай.ua писав, зірка російського YouTube Юрій Дудь заговорив українською: від зубів відскакувало

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще