Співачка Tayanna частенько радує своїх шанувальників на просторах соціальної мережі Facebook і Instagram якими-небудь новими фото і відео.

Зараз вона виклала новий відеоролик і заговорила про надихаючий досвід.

"Хочу з вами поділитися надихаючим досвідом! Коли мені запропонували" Телеканал Україна " номер на роликах - я була в шоці, тому що я на них ніколи не стояла, і більше того, був величезний страх. Але я погодилася, тому що керуюся мотивом: життя одне і жити треба цікаво і змістовно. І почався мій шлях навчання мені пощастило з тренером, тепер уже і подругою @I. am. kamysh, яка настільки терпляче з великою любов'ю викладалася на всі сто, що, принаймні, я змогла стояти на роликах. Тепер у мене є нове хобі, за яке я дякую владі. Вона неймовірна дівчина і дуже крутий тренер. Якщо у вас або у вашої дитини була така мрія колись - я вам рекомендую від щирого серця звернутися саме до неї @I.am.kamysh. а які нові хобі з'явилися у вас в 2020 році?", - написала вона в підписі до публікації, до якої прикріплено відео з фрагментами тренувань.

Видно, що спочатку Tayanna насилу тримається на роликах, боячись впасти. І поступово виконавиця все ж опановує багатьма новими елементами і в кінці показує найскладніші з них.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Tayanna - колишня дружина продюсера Єгора Гліба, який до недавнього часу перебував у відносинах з українською співачкою Ані Лорак. У жінки є син від Гліба, якому нещодавно виповнилося шість років. І якось Катерина Осадча ретельно распрашивала Tayanna про колишнього чоловіка, який пішов до Лорак.

Нагадаємо, TAYANNA роздягається перед шестирічним сином, а що відповіла б Лорак: "Він звик"

Як повідомляв "Знай.ua", напівгола і мокра: співачка TAYANNA позбавила чоловіків сну кліпом "Фантастична жінка"

Знай.ua писав, TAYANNA показала зворотний бік відносин: тікайте відразу, якщо помітите