Учасник проєкту "Холостячка" Ігор Бабко, якому Ксенія Мішина порадила свого часу покинути шоу через занадто молодий вік і недосвідченість, не припиняє радіти життю. Днями Ігор пішов у спогади, у хороші спогади. Хлопець опублікував фотографію з веселою чоловічою компанією.

Про це стало відомо завдяки короткій історії Ігоря в мережі Instagram, фотографію він взяв зі сторінки проєкту "holostyak_ua".

Історія Ігоря Бабка, скріншот: Instagram
Історія Ігоря Бабка, скріншот: Instagram

Ігор Бабко підписав історію так: "Ох були часи".

На свіжому фото можна побачити практично всіх учасників проєкту "Холостячка", які боролися за серце і душу акторки, зірки серіалу "Кріпосна" Ксенії Мішиної. Також серед хлопців можна побачити Олександра Еллерта.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Всі хлопці позують в коротких шортах і з голими торсами, проте без засмаги. Звичайно, засмагати їм було ніколи, адже йшли активні зйомки турнірів для шоу.

Публікація "holostyak_ua", скріншот: Instagram
Публікація "holostyak_ua", скріншот: Instagram

Варто нагадати, що свого часу про Ігоря Бабка писали так - довгий час він не проявляв себе повною мірою, хоча щиро цього хотів. Йому важко діяти в умовах такої конкуренції, в чому він сам зізнався. Ігорю далеко не властиво переманювати жінку, лаятися з іншими чоловіками і проявляти активність за спиною. За підсумком розмови Ксенія Мішина прийшла до висновку, що Ігорю потрібно залишити проєкт.

Раніше повідомляли, Еллерт затягнув Мішину в темне місце, тільки вії блищать: "Прикинь!".

Як повідомляв Знай.иа, відкинутий Мішиною Тригубенко описав дівчину мрії.

Знай.иа писав, ексхолостячка Мішина могла обрати не Еллерта - сказала "так" продюсеру шоу.