Українська співачка Злата Огневич на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram частенько ділиться зі своїми шанувальниками всілякими фото і відео.

Зовсім недавно стало відомо, що виконавиця вирішила полетіти за кордон, влаштувавши собі невелику новорічну відпустку в Єгипті. Вона розповідала, що вибране місто — планета сонця і дайверський рай з безліччю дельфінів, черепах, сотень найкрасивіших риб і з неймовірно чистим Червоним морем.

А вчора ввечері, 6 січня, Огневич вирішила привітати своїх шанувальників з Різдвом.

"З Різдвом та благословенного Нового Року! 🌟🎄✨

Бажаю кожному здоров’я, душевного спокою, тепла та щирої любові. ❤️🙏🏼
Щасливого Різдва! ✨

#ZlataOgnevich #Різдво#НовийРік2021 #Щедрик#святвечір #щедрівка", - написала вона в підписі до публікації і виклала анімовану фотографію в сукні, з якого ось-ось може вилізти груди, і "Щедрик" у своєму виконанні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Як красиво😍 😍 😍 з наступаючим!", "Вітаю з чистим і світлим святом. Нехай Різдво Христове розтопить всі печалі і відкриє двері на щастя і великого дива, нехай доля позбавить від заздрості і лестощів, нехай буде місце в серці для любові і честі, нехай висвітлює шлях яскраве світло надії і сяйво удачі", "I вам міцного здоров'я, кращих вражень і повноцінного відпочинку :]", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Злата Огневич вирушила в "цитадель болю", що наводить жах на українців: "Моторошно боюся”

Як повідомляв "Знай.ua", холостячка Злата Огневич вирушила розставляти ніжки в арабських країнах

Знай.ua писав, улюблениця Ляшка заговорила про вагітність і панічні атаки: "Серйозні потрясіння"