55-річний американський репер, продюсер і бізнесмен Доктор Дре (Dr.Dre), в миру Андре Ромелл Янг, був терміново госпіталізований в реанімацію. Як повідомляє видання TMZ, у артиста-аневризма головного мозку.

Доктор Дре став сценічним наставником і головним продюсером Емінема ще на самій зорі його музичної кар'єри, їх колаборація триває вже більше 20 років. Як розповів один з відомих реперів T. I, до того, як Емінема почав продюсувати Доктор Дре, про виконавця знали тільки в рідному Детройті. Практично в кожному альбомі виконавця можна знайти дует з цим репером. Крім того, Емінем і Андре Янг є хорошими друзями в реальному житті.

Зараз його стан оцінюється як стабільний, життя репера поза небезпекою. Він знаходиться на лікуванні в клініці Седарс-Синай, одній з престижних клінік Лос-Анджелеса.

Сам виконавець опублікував у своєму акаунті в Instagram повідомлення, що відчуває себе добре, йде на поправку і сподівається на швидку виписку. Доктор Дре подякував усім шанувальникам і родичам за любов і підтримку. Він додав, що отримує всю необхідну медичну допомогу, тому хвилюватися за нього зараз немає причин.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Спасибі моїй родині, друзям і шанувальникам за проявлений інтерес і побажання одужання. У мене все відмінно, я отримую відмінну медичну допомогу від своєї бригади медиків. Скоро я покину лікарню і повернуся додому", - написав Виконавець. Він додав, що дуже вдячний медикам, які врятували його життя.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що репер Каньє Уест і його дружина Кім Кардашьян розлучаються після шести років шлюбу. Названа причина неполадок в сім'ї.

Нагадавши, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Кім Кардашьян показала, як готується до виходу в світ.