Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виклав зворушливе фото, позуючи в їх з Настею заміському будинку і показавши подарунок, який кохана презентувала продюсеру, зробивши йому сюрприз. Так, артистка замовила для Олексія величезну і яскраву картину-портрет, що складається з колажу журналів і зображень.

Потап не стримував емоцій і радісно зазначив, що це єдина робота, яка точно передає його внутрішній стан, а також зізнався, що будь-яке мистецтво для нього краще дорогих і розкішних подарунків. Також зірка нагадав численним шанувальникам, що вже зовсім скоро, 8 травня 2021 року він відзначить важливий ювілей - своє 40-річчя. З цього приводу виконавець збирається випустити сольний альбом з обкладинкою у вигляді портрета.

"Моя кохана зробила мені несподіваний і неймовірний подарунок!!!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Приголомшливу картину, яка створена з колажу журналів і зображень , це перша робота яка точно передає мій внутрішній стан, спасибі @kamenskux ❤️💛

це крутіше ніж будь-який подарунок, це мистецтво !!!

У рік свого 40 річчя я просто зобов'язаний випустити соло альбом і зроблю цю картину його майбутньою обкладинкою!

Всіх з Різдвом!😘😘😘"

подарунок Потапа від Насті Каменських, instagram.com/realpotap/