Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram.

Нещодавно знаменитість, яка у вересні-місяці стала мамою вдруге, виставила зворушливі сімейні фото, тепло привітавши численних шанувальників з наступаючим Різдвом. Так, артистка показала, як їх дружна сім'я разом з чоловіком Іваном, донькою Валерією і сином Домініком зібралися за столом коло вбраної новорічної ялинки, суцільно прикрашеної золотими вогниками і блискучими іграшками.

Також красуня вперше за довгий час познайомила шанувальників зі своєю мамою Ніною Чеботар. Ілона видала кілька основних традицій їх родини для святкування Різдва.

"З Різдвом Христовим!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Пам'ятаю була дитиною то більше чекала не Нового року, а Різдва, адже ввечері напередодні свят вечора можна колядувати, співати пісні, заходити до всіх в гості і збирати цукерки і грошики ☺ ️☺

Сьогодні цієї традиції в нашій родині вже так не дотримуються,та й не походиш особливо по Києву з колядками, але готувати на стіл традиційні страви все таки будемо.

Сьогодні на столі у нас обов'язково буде кутя, узвар,млинці та багато інших смаколиків.
А які у вас традиції в цей вечір?

І що будете готувати?"

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова розповіла, хто в родині заробляє більше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала про часи до слави

Також портал "Знай.uа" писав, що Ілона Гвоздьова після "Танців з зірками" видала, як поєднувати вагітність і спорт