Тренер "Зважених і щасливих" Марина Боржемська, яка нещодавно розійшлася зі своїм чоловіком - відомим українським боксером В'ячеславом Узєлковим, розповіла свій рецепт куті з перловки на Святвечір.

Детальним рецептом пісної, але цікавої страви на різдвяний стіл тренер поділилася в Instagram.

Кутя з перловки:

* Стакан перлової крупи
* 150 г маку
* 100 г горіхів
* 50 г родзинок
* Мед, цукор, півсклянки вершків

Приготування:
Промийте перлову крупу, залийте водою в співвідношенні 1: 3 і варіть до готовності. Поки крупа вариться, замочіть мак і родзинки. Потім розітріть мак до появи "молочка". Додайте до перловки разом з подрібнені горіхи, мед і цукор. Залийте вершками і перемішайте.

💥Печені яблука

* 4 великих яблука
* 100 г родзинок
* Жменю горіхів (волоських, кешью, фундука)
* Цукор, кориця, мед

Приготування:
Промийте яблука і видаліть серцевину. Викладіть яблука на форму для запікання і наповніть попередньо вимоченим родзинками, горіхами, медом, цукром і корицею. Поставте в духовку на 20-30 хв при темп 180*

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Боржемська після розлучення з Узєлковим весело відсвяткувала Новий Рік.

Як повідомляв Знай.uа, Боржемська з цукеркою на голові розповіла про знайомство з відомим бороданем.

Також Знай.uа писав, що тренер " Зважених та щасливих "Боржемська показала сімейну ідилію, поки вузликів страждає через"зраду".