Відомий російський комік, зірка КВК і "Comedy Club", а також новий голос вовка з ремейка мультфільму "Ну погоди", Гарік Харламов похвалився тим, що його спільна з Христиною Асмус донька Настя вже не немовля, а справжнісінька школярка. Тепер Гаріку доведеться слідувати її бажанням і завести собі аккаунт в мережі TikTok.

Відомо, що зараз ще триває шлюборозлучний процес між Гаріком Харламовим і акторкою Христиною Асмус. Можна тільки здогадуватися, як маленькій Насті зараз важко, але зірковий тато знає, як допомогти і розвеселити свою принцесу.

Про це стало відомо завдяки публікації Гаріка Харламова в мережі Instagram.

Публікація Гаріка Харламова, скріншот: Instagram
Публікація Гаріка Харламова, скріншот: Instagram

"Ну ось нам і 7!!! Про те, як швидко насправді летить наш час, можна судити по нашим дітям. Настусі 7 років. І мені доведеться все-таки виконати бажання доньки... хм... завести тікток. Блін. А ні... ура)) завів... garikkharlamov1981...", - поділився Гарік Харламов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гарік Харламов, скріншот: YouTube
Гарік Харламов, скріншот: YouTube

До слова, на опублікованій фотографії донька Гаріка Харламова і Христини Асмус Анастасія за допомогою пальчиків показує, скільки років їй виповнилося. Шанувальники гумориста зазначили, що дівчинка схожа на маму, але з татовими очима.

Буквально за кілька годин після публікації фотографія зібрала більше двохсот тисяч лайків. Ось, що пишуть шанувальники: "Асмус з очима Гаріка"; "Гарік вітаю тебе з доньою. Копією твоєю."; "У вашої доньки дуже красиві очі, з днем народження"; "З днем народження, крихітко. Рости здоровою і щасливою".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, янголи забрали в Різдво: чарівна і рокова історія легендарного хіта Last Christmas.

Як повідомляв Знай.uа, Харламов після розлучення з Асмус перетворився на сексуального Санта Клауса: "На сон прийдешній".

Знай.uа писав, рік пандемії і розлучень: 10 зіркових пар, союз яких розірвав ненависний 2020.