Дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана не так давно влипла у великий скандал, опублікувавши у своїх "сторіз" оголену фотографію. Очевидно, це принесло їй сильний стрес, тому що незабаром після цього вона опублікувала дуже емоційний пост із закликом "Нести в світ позитивну енергію, а не поливати всіх навколо лай*ом", а потім з'явилася в сторіз, коли з апетитом наминає піцу власного приготування.

Сніжана Бабкіна опублікувала відео, де перед нею стоїть відразу дві піци, а сама вона підносить до рота шматочок і відкушує від нього з абсолютно божевільними очима. Видно, що піца їй дуже до душі, зупинятися вона не збирається, а перспектива появи зайвих сантиметрів на талії її не дуже-то турбує. Правда, з попередніх історій видно, що піцу вона збирається їсти не одна, а зі своїми улюбленими хлопчиками, проте суть це мало змінює. Невже Сніжана, яка завжди була прихильницею здорового харчування, вирішила змінити своїм принципам? А може, вирішила пуститися "у всі тяжкі" , і після таких фоток вже втрачати нічого?

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У будь-якому випадку, ця жінка молодець. Любити і балувати себе-значить бути завжди в прекрасному настрої, щоб любити і балувати своїх домашніх. А їх у Сніжани багато, і всім потрібна любов.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.