Українська молода авторка і виконавиця Jerry Heil згадала, як заробляла перші гроші на Різдво і розповіла про грандіозні плани на майбутнє.

Згадуючи дитинство і перший заробіток, у більшості людей приходить в голову Різдво. Гроші за колядки – те, чого найбільше чекають діти в цей період. Та й ставляться вони до цього дуже серйозно. Своїми спогадами, ексклюзивно для Нового каналу, поділилася молода українська виконавиця і автор Jerry Heil.

Jerry Heil, фото: Instagram
Jerry Heil, фото: Instagram

"Ми з друзями з музичної школи колядуємо поспіль ось уже десять років, – розповідає дівчина. - Колись ми вивчили інший альтернативний текст на музику Леонтовича»Щедрик". Тепер щороку чекаємо дня, коли підемо розносити щастя по домівках. Пам'ятаю, якось ми на одну людину заробили близько трьох тисяч гривень. Тоді зрозуміли, що це наша «золота жила». (Сміятися.) Але насправді це почуття, яке не можна ні з чим порівняти, коли ти приносиш святість в будинок, люди стоять плачуть, а ти дійсно стаєш провідником свята".

Jerry Heil, фото: Instagram
Jerry Heil, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Jerry Heil розповіла про свої грандіозні плани на майбутнє.

"У мене періодично з'являються ідеї написати власну колядку або щедрівку, – зізнається вона. - Я все своє життя співала в хорі і, зрозуміло, до новорічного періоду ми завжди виступали десь з цими фольклорними піснями. Це не могло не надихати на власні твори. Цього року я вже записала TikTok-версію відомої колядки"Добрий вечір тобі". А надалі хочу, створюючи музику до кінофільмів, наприклад, обов'язково вплітати туди такі етноелементи, як різдвяні пісні".

Нагадаємо, Jerry Heil піде по стопах Фреймут: ревізорський рейд за новорічними смаколиками.

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil не витримала критики, що не так з невинною веганкою.

Також Знай.uа писав, що цнотливу веганку Jerry Heil зловили з підозрілою формулою.