Українська письменниця Ірена Карпа, яка зараз живе в Парижі, вирішила поділитися з шанувальниками думками про важливість змін. Про це вона розповіла у своєму Instagram.

"неможливо жити в суспільстві (якщо ти, звичайно, не повний ретроград, не представник ортодоксальної релігії і не закапсульоване космонавт) і не змінюватися разом з ним. Але навіть протистояти неприйнятним тобі суспільним явищам (чисто теоретично уявіть собі, що вас перенесли в гітлерівську Німеччину) – це вже зміна. Тому що потрібно шукати в собі ресурс, щоб зберегти власну позицію і не поплисти за течією", - пише Карпа.

Ірена Карпа, фото: jetsetter.ua
Ірена Карпа, фото: jetsetter.ua

Письменниця зазначає, що рівноцінно важливо піддаватися новим віянням, наприклад в коли в кінці 19 століття жінкам дозволили отримувати повну освіту нарівні з хлопчиками і не противитися прогресу.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Неможливо в сорок років мислити або навіть одягатися так, як ми робили це в двадцять. Як мінімум, це дивно б виглядало зараз: червоне волосся, рвані колготи, фенечки по лікоть. Ну або, якщо ви не така бунтарка, згадайте себе в двадцять або гляньте на свої фото: впевнена, є з чого поржати. "Тільки ідіоти не змінюють своїх переконань", говорив Класик. Це вже про зміни в голові", - стверджує Ірена.

Через весь текст Капа несе одне послання:"Люди змінюються, іноді в кращу сторону, а іноді ні".

Нагадаємо, Ірена Карпа відзначила 40-річчя еротичною фотосесією.

Як повідомляв Знай.uа, змучена Ірена Карпа налякала українців у новорічну ніч.

Також Знай.uа писав, що Ірена Карпа показала, в чому зібралася зустрічати Новий Рік.