Катерина Осадча, українська телеведуча найрейтинговіших українських шоу, готова до року Бика.

Вважається, що Білий Бик любить світлі, пастельні, білі кольори. Тому не дивно, що для модниць усього світу ця кольорова палітра буде домінуючою. Офіційні майданчики “Світського життя” запропонували шанувальникам допомогти вибрати найкращий образ ведучої для наступного року Бика: “У 2021-му році білого бика буде дуже доречним вбрання у пастельних тонах. Які образи Катерини Осадчої вам більше до вподоби?”

Шанувальникам запропонували обрати з чотирьох варіантів. Звісно, всі варіанти про світлі кольори на ведучій. Прикметно, що лише один образ з сукнею, тоді як усі інші - красиві й елегантні штанні костюми. Двоє образів містять довгі штани, які розширюються знизу. Піджаки, які йдуть разом з цими штанами - також подовжені. Один з піджаків має розрізи на рукавах. Третій костюм складається із коротких білих штанів і і короткого піджака. Образ доповнений чорним топом. Звісно, кожен образ Осадчої доповнений капелюшком.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.