Офіційна сторінка проєкту “Голос країни” і телеканал “1+1” розпочали активну промокампанію нового сезону цього легендарного шоу. Випустили короткий ролик, який презентує Надію Дорофеєву як нову суддю шоу.

Надія у ролику наближається до суддівського крісла, а потім розпилю подвійне крісло на два самостійні. Це все вона робить під пісню гурту “Депеш мод”. Дії співачки - відсилка до попередніх сезонів шоу, де вона разом з її партнером по гурту “Время и Стекло” сиділи на подвійному кріслі, але мали лише один голос журі. Оскільки гурт у 2020 році закінчив своє існування, Надя тепер може бути самостійною і незалежною членкинею журі. Команда проєкту так підписала цей ролик: “Діджитал-відкриття року @nadyadorofeeva стала тренером одинадцятого сезону #голоскраїни, прем'єра якого відбудеться вже незабаром на 1+1”.

У коментарях велика кількість людей виразили радість і ажитацію перед новим сезоном, тоді як інші критикували геть усе журі або ж лише Надю. Одна з користувачок написала, наприклад: “Чи не тренер, Дорофєєва. Багато учасників співають краще ніж вона, є дорослі, а не малолітки”.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Дантес з Дорофєєвою їхали цілу добу за "дозою": "Миші-рокери з Марса"

Як повідомляв "Знай.ua", екс-NikitA Кумейко станцювала заради одруженого Дантеса: "Хочеться напоїти".

Знай.ua писав, Дорофєєва похвалилася великими цифрами в коротких шортиках: "В цікавому місці?"