Фіналіст проекту "Холостячка" Олексій Тригубенко, якому Ксенія Мішина відмовила вже після пропозиції руки і серця, розповів про свій світогляд, зміни і Ксенії Мішиної. Інтерв'ю " барон таксі "дав у шоу"гасіть світло".

Льоша зізнався, що не був готовий до популярності і розповів про свої емоції, коли вперше випробував хвилю.

"Це прикольно. Я пам'ятаю цей момент, коли я відкриваю двері, входжу в студію і з цього моменту змінюється моє життя. Мені говорили: Ти будеш популярним, тебе знатимуть люди, я не розумів як це. Не усвідомлював цього. Чому ми боїмося камер? Це прийняття себе. Ми боїмося, що будемо якось не так виглядати на камеру. Ці моменти обмежують сильно", - зізнається він.

Льоша зізнається, що у нього відчуття, що він зібрав все найкрутіше з проекту і пішов далі. При цьому хлопець сам зазначає, що він трудоголік і навіть під час відпочинку постійно відчуває, ніби не заслужив його. Він зізнавався, що пустив всю свою любов і енергію після проекту в бізнес.

"Я не відчуваю грань, коли мені потрібно відпочити. У мене вимикає організм. Я можу працювати і потім в якийсь момент я можу захворіти. Зараз у мене така штука, я ніби автоматично намагаюся закрити весь свій час справами", - говорить він.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Тригубенко поділився своєю формулою реалізації для людини.

"Найперше, що я рекомендую всім зробити – це з'явитися в крутому оточенні. Якщо ти хочеш будувати створювати бізнес, знайди де є спільноти підприємців, де люди такі ж як ти, щось створюють з нуля. Піди просто поспілкуйся, потусуйся з ними. Це нереально. Ви на одній хвилі. І досі я перебуваю в оточенні людей, які набагато успішніші, ніж я", - говорить Льоша.

Нагадаємо, Мішина і Еллерт з "Холостячки" розкрили правду про весілля і спільний побут.

Як повідомляв Знай.uа, відкинутий Холостячкою Льоша подав приклад зневіреними чоловікам.

Також Знай.uа писав, що екс-фаворит "Холостячки" розважився з дівчиною рибалки і Еллерта.