Гумористична студія "Дизель Шоу” потрапила під лавину гнівних коментарів у соціальній мережі Facebook, після того, як виклала один зі своїх роликів.

Приводом для обурення користувачів стало те, що гумористи творять переважно російською мовою. Колектив" Дизель шоу " звинуватили в ігноруванні рідної мови, культури і мало не роботі на країну-агресора.

Вперше за три роки студія зняла для своїх шанувальників новорічну програму. Гумористи відзначили, що 2020 рік краще проводити феєрично, "щоб він вже точно зрозумів, що з ним попрощалися назавжди".

Поділившись радісною новиною про новий випуск в Facebook, Єгор Крутоголов і команда явно не очікували такої агресивної реакції. Їх називали "росіянським л*ном"та іншими неприємними словами. Але незважаючи на це, випуск вдався, і подивитися його можна на youtube-каналі студії, де він з'явився 31 грудня о 20:00.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомляли, актори " Дизель Шоу "звинуватили в крадіжці:" так тупо спалити, фу!".

Як повідомляв Знай.uа, українець вирушив у минуле, щоб попередити про пандемію: "Маски коштуватимуть як…".

Знай.uа писав, зірка "Дизель шоу" Крутоголов пообіцяв 5 годин новорічного гумору: "будемо зустрічати разом".