Українська співачка болівійського походження Мішель Андраде показала спекотні кадри зі своїх новорічних свят.

Відповідні публікації були розміщені на сторінках зірки у соціальних мережах "Інстаграм" і "ТікТок".

"З Новим роком біттчеессс (з англ. "су**и — ред.), чекаю ваші відосікі в тіктоці снігуроньки", — написала вона у підписі до відео.

На записі можна побачити саму Андраде у домашньому одязі біля прикрашеної ялинки. На голові у зірки малесенька шапочка Санта Клауса (або скоріше ельфа), біла футболка, яку вона підв'язала так, щоб оголити животик, і піжамні штані у клітинку. Мішель тримає у руках келих з напоєм світло-сервоного кольору і танцює під запальні ритми. Родзинкою її домашнього виступу став своєрідний тверк — вона потрусила сідницями просто в об'єктив камери.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У коментарях аудиторія співачки прийшла у захваті від ритмічного і сексуального танцю болівійської українки. Однак декому він не сподобався.

"Може хватить їй себе опускати?)) :Поки ж молода і гарна. Нащо отак пазоріцо?))", — написав один з коментаторів на сторінці Андраде.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Підопічна Потапа Андраде видала таємну пристрасть, незважаючи на юний вік: "Так давно шукала".

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.