Співачка Світлана Лобода поділилася святковою світлиною зі своєю старшою донькою.

Відповідну публікацію вона розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Світлана нині має двох дочок, проте обличчя меншої намагається якомога менше афішувати. Старша донька - Єва - вже давно дебютувала як у маминому інстаграмі, так і в пресі, тому Світлана інколи ділиться фото своєї старшої доньки. Цього разу співачка поділилася світлиною, на якій вона з Євою позує у святкових вбраннях перед ялинкою.

Світлана обрала сексуальнк вбрання: коротка рожева сукня, яка тримається на мотузках, і прозорі босоніжки на високих підборах. Дівчинка ж одягнена відповідно до свого віку: золоті туфельки, колготки білого кольору, синя сукня по коліно і золотистий обруч на голові. Сукню прикрашають зображення корон, волосся дівчини гофроване.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Світлана підписала цю світлину так: “Новорічні свята - то саме час коли можна повністю розчинитися в рідних і близьких, належати тільки свою сім'ю, купатися в їх любові, насолоджуватися ніжністю детей❤️

Єва вже зовсім доросла і дуже самостійна. і звичайно, яку сукню надягти вона вирішує сама☺️🕊

Будьте красивими, наряжайтесь не заради когось, а заради себе. адже якщо ви собі подобаєтеся, ви посміхаєтеся ... а в вашу посмішку неможливо не закохатися”.

Нагадаємо, Лобода розкатала силіконові губи на Україну

Як повідомляв портал Знай.ua, у новій пісні Лободи знайшли відсилання до язичницького бога, що пожирає немовлят.

Також Знай.ua писав, як звучить голос Лободи з фонограмою і без неї