На одному з новорічних концертів у Поліни Гагаріної помітили дивну швидку міміку, яку можна охарактеризувати як "нервовий тік".

На дивний момент звернули увагу в телеграм-каналі "Только никому".

На відео зі зйомок новорічного випуску “Камеді шоу” російська співачка Поліна Гагаріна поводила себе напрочуд дивно. Камера чітко зафіксувала дивну і швидку міміку зірки. З контексту зрозуміло, що перед нами - фінал шоу, головний ведучий оголошує переможців. Поліна Гагаріна стоїть поруч з ним, тобто вся увага припадає саме їй.

Поліна Гагаріна на зйомках шоу, скріншот відео
Поліна Гагаріна на зйомках шоу, скріншот відео

Поки ведучий оголошує переможців обличчя Поліни починає швидко рухатися. Здається, що вона і злиться, і посміхається, і хоче заплакати, і щось сказати. Всі ці порухи обличчя відбуваються надзвичайно стрімко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Велика кількість глядачів вирішили, що у співачки трапився нервовий тік. По-перше, відомо, що вона зараз проходить через непростий шлюборозлучний процес. По-друге, в кінці року усі зірки виснажені великою кількістю навантажень. До того ж 2020 рік був непростим. З іншого боку, можливо це й не тік, а щось інше.

Нагадаємо, Поліна Гагаріна кинула свого чоловіка фотографа Дмитра Ісхакова та звільнила його з роботи

Як повідомляв портал Знай.ua, Гагаріна відбила чоловіка у Варнави, а доля покарала розлучницю