Соліст гурту "Иванушки International Андрій Григор'єв-Апполонов, який свого часу отримав велику популярність, продовжує радувати шанувальників новими кадрами з Лолітою Мілявською.

Співак вирішив порадувати зйомкою з номера готелю, де його велика компанія готувалася піти на новорічну вечірку.

Про це стало відомо завдяки короткій Stories Андрія Григор'єва-Апполонова в мережі Instagram.

Лоліта Мілявська, скріншот: Instagram
Лоліта Мілявська, скріншот: Instagram

Одна з учасниць команди Андрія в кадрі запевнила, що у них все відмінно, а після камера спіймала "стриптиз навпаки" за участю Лоліти.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Співачка в чорному бюстгальтері демонструє свої пишні форми і одягає на себе футболку. Від такого видовища обімлів і сам "Іванушка".

Історія Андрія Григор'єва-Апполонова, скріншот: Instagram
Історія Андрія Григор'єва-Апполонова, скріншот: Instagram

"Це просто пі***", - не стримав Андрій емоцій.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Андрій Григор'єв-Апполонов на певний час вирішив відпочити від соціальних мереж, а по поверненню до численної аудиторії насамперед виставив архівний кадр, позуючи біля дерев'яної церкви з невеликою дзвіницею.

Андрій зізнався, що за час його відсутності в Instagram із зіркою встигло трапитися чимало цікавих речей: наприклад, виявилося, що "рудий" перехворів на коронавірус безсимптомно і остаточно кинув палити.

Раніше повідомляли, рудий з "Иванушек" здивував 57-річною Лолітою "без прикрас": худенька, немов 30 років тому.

Як повідомляв Знай.uа, "Чувіха Раневську дає": Лоліта перетворила звичайний тролейбус на базарний ряд, битва була епічною.

Знай.uа писав, Лоліта показала спробу провезти лавочку в тролейбусі: "Все з головою нормально?".