Актриса Ксенія Мішина у фіналі шоу " Холостячка "сказала" так "на пропозицію руки і серця автора" Кварталу 95 " Олександра Еллерта. В інтерв'ю Катерині Осадчій пара розповіла, як їм живеться разом після проекту і чи буде у них весілля.

Катерина Осадча зазначила, що в Україні з холостяків зіграв весілля після проекту тільки Микита Добринін, а в світі всього три чоловіки узаконили стосунки. І поцікавилася про їхні плани на майбутнє.

"Виходить, я четвертий хлопець у світі. Та пропозиція, яку я робив у фіналі це була серйозна обдумана пропозиція", - сказав Еллерт.

Закохані розповіли, що зняли окрему квартиру, де зараз живуть. Саша запропонував їм з'їхатися на 3-й день після закінчення проекту. І при цьому вони дуже чекали цього життя без камер і радіють цьому домашньому побуті.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ми так втомилися, що ми дуже чекали брудного посуду, шкарпетки. Свій такий будинок, щоб нікого не було поруч і ніяких інших чоловіків", - зізнається Ксюша.

Після проекту за умовами контракту до фіналу їм довелося досить чимало часу приховувати і їм не можна було нікому показувати.

"Нічого не вдалося нам приховати. Спочатку було дуже складно, на третій день я взяла у Саші машину, тому що моя була в ремонті, я поїхала, зробила селфі в машині, а у нього ремені безпеки такого червоного кольору. І все, це все розлетілося в Інстаграме. І всі відразу написали: все, це сашино авто, він переможець. Це був складний період", - розповіла пара.

Нагадаємо, любов Мішиної Еллерт взяв на себе роль першоянварського апостола.

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина та Олександр Еллерт побажали українцям головного.

Також Знай.uа писав, що екс-фаворит "Холостячки" розважився з дівчиною рибалки і Еллерта.