Українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена ексвіцепрем'єр-міністра Павла Розенка, відправилася на відпочинок на новорічні свята. І як жартує зірка телеекранів, відпочивати вона планує лежачи у стилі своєї собачки Сари.

Відповідний пост був розміщений на сторінці ведучої у соціальній мережі "Інстаграм".

"Традиційно для відпустки: я косплею Сару", - написала Олена-Крістіна у підписі до поста.

На фото з публікації можна побачити, як ведуча розляглася у термальній ванній. На ній стильний купальник фіолетового кольору з написами LOVE. Очі Лебідь закриті, її обличчя передає спокій і розслабленість.

Щоб показати подібність свого фото і пози до бульдога Сари, жінка розмістила і кадр з домашнім улюбленцем — він й справді демонструє дуже сильну схожість зі збільшеним фрагментом фото.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Де саме і з ким Олена-Крістіна Лебідь відпочиває, вона розкривати поки не стала. Однак на тлі видно дерев'яну будівлю і невеличкий паркан, які нагадують типову архітектуру українських гір.

Нагадаємо, Наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь підім'яла політика під себе: "Трепетне хропіння”.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена-Крістінв Лебідь похвалилася, як її "прожарили".

Також портал Знай.ua писав, що Лебідь показала "суперздатність", за яку її зненавидять жінки.