Співачка Ані Лорак привітала шанувальників з Новим роком, опублікувавши в Instagram красиву листівку зі своїм зображенням. На фото співачка позує в приталеній білій сукні з поясом і написано"Happy New Year". І все б нічого, але артистка дуже перестаралася з фотошопом — в результаті від Кароліни, яку ми звикли бачити, не залишилося практично нічого.

Фото виглядає настільки штучним, що Ані Лорак не впізнали навіть найвідданіші фанати. Повністю відретушоване обличчя, штучно звужена талія і розширені стегна, навіть бронзер на щоках намальований. Силует артистки досить-таки не акуратно, грубо вирізаний і вставлений на фон листівки. Але ж з бюджетом Ані Лорак можна було дозволити собі і більш тонку роботу.

Добре, що вся ця "пластика" поки тільки на фото. Втім, багато шанувальників стали помічати, що Кароліна зловживає "уколами краси" — з роками її обличчя стає все більш нерухомим і "пластмасовим". І щиро дивуються, навіщо красива від природи співачка перетворює себе в ляльку. Може, було б чесніше виглядати на свій вік, але бути собою?

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове Селфі з машини.