71-річний співак і колишній ректор Київського національного університету культури Михайло Поплавський продовжує зніматися в досить скандальних роликах з молоденькими дівчатами.

Але зараз Поплавський просто привітав українців з Новим роком на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Дорогі друзі! Вітаю вас з новим 2021 роком! 🎉 Бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, сімейного благополуччя і всіх земних благ ❤️ Будьте здоровими, коханими і щасливими! Нехай цей рік буде для нас легким і успішним. Будьте на позитиві! Живіть по максимуму! 🔥 З Новим роком, дорогі українці! 🇺 🇦 ", — написав він у підписі до публікації і приблизно таке ж сказав у записаному відеозверненні.

"Щоб новий прийдешній рік дав вам свято на все століття. Нехай вас радує життя. Вас вітаю щиро я!", "Нехай хуртовина змете все погане, що сталося, а Новий рік нехай несе все те, що так бажалося", "З Новим роком, українці нехай в квартирі і хатинці заіскрітся вогник дива, нехай добро до вас прибуде!", "Михайло Михайлович спасибі за передмову", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, Поплавський показав, що він не тільки співає, а може ще й нагодувати

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Тринчер відступила? За Поплавського взялася молоденька студентка: "Ви як біляш з вокзалу"

Знай.ua писав, 71-річний Поплавський здивував прихованими "відносинами" з молоденькою зіркою " школи": "Назву сина на честь батька"