Леся Нікітюк заінтригувала відповіддю на запитання про "Холостячку".

Яскрава та непередбачувана телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соцмережах новими фото та відео, не забуваючи при цьому жартувати та інтригувати фанатів.

Напередодні Нового року Леся вирішила підігріти чутки про те, що вона стане новою "Холостячкою", піднявши питання про свою участь у реаліті-шоу, чого так чекають її фанати.

Вона записала невеличке відео, в якому відповіла на це запитання. А точніше, зробила це так, що питання далі залишила місце для подальших чуток і фантазій.

"Останнім часом всіх мучить одне і теж саме питання - чи піду я в "Холостячку". Атвєчаю: я...", - сказала Леся і на цьому відео "загадково" перервалось.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До слова, чутки про те, що Леся Нікитюк стане наступною учасницею шоу "Холостячка", підігріла і супербілявка Оля Полякова.

Співачка вважає, що в наступному сезоні чоловіки повинні боротися саме за серце Лесі Нікітюк.

Нагадаємо, Леся Нікітюк з нескінченними ногами готується стати новою "Холостячкою"

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк розкрила секрет популярності

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк перетворилася на рin up красуню