Юлія Саніна, українська співачка і фронтвумен гурту The Hardkiss, показала, що Дід Мороз приніс її родині на Новий Рік: прекрасного цуцика.

На світлині, опублікованій на власній сторінці співачки в мережі “Інстаграм”, можна побачити Юлю, її чоловіка Вала, їхнього маленького сина і … цуцика! Саме цуценя приніс Дід Мороз родині. Юлія і Вал вбрані у чорні кофти, на голові у сина шапка Санта Клауса, абсолютно всі обіймаються і посміхаються. Цуценята сидить у Юлі на руках. Її мордочку можна добре роздивитися. Цуценя - рудого кольору, у неї довге кудлате хутро, і маленькі очі.

Юлія підписала це миле фото так: “Наша новорічна радість. Наша дівчинка. Вигадуємо ім'я. Ваші варіанти?”. Звісно, підписники та фанати активно почали пропонувати різноманітні імена для цуценяти.

У Саніної цей рік був неймовірно насиченим. По-перше, гурт записав декілька кліп, записав нові пісні. Саніна взяла участь у шоу “Танці з зірками”, в яких дійшла до фіналу і посіла почесне друге місце, хоча переможниця проєкту - Санта Дімопулус - намагалася віддати свій приз Юлії.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Саніна пояснила, чому не прийняла кубок від Дімопулос на " Танцях з зірками.

Як повідомляв Знай.uа, інопланетна Настя Каменських "позичила" волосся у Саніної з "The Hardkiss".

Також Знай.uа писав, що фіналістка "Танців з зірками" Саніна розігрілася, вмостившись на залізного жеребця.