Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи на чорно-білій розкішній фотосесії. Так, красуня приміряла облягаюче еротичне боді з глибоким декольте і колготи в сіточку, поки біля її ніг сиділи оголені красунчики, загадково дивлячись вдалину.

Для жіночного образу зірка розпустила своє "фірмове" довге руде волосся, доповнивши спокусливе вбрання нюдовим макіяжем і блиснувши стрункою фігурою. При цьому Соня жартівливо поцікавилася у шанувальників, чи всі вже "воскресли" після вчорашнього святкування Нового року 2021.

"Всі вже воскресли після вчора?

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Якщо ні, то Καλυψώ вам у поміч🧜🏻♀️😜"

Фолловери не пройшли повз і засипали Соню компліментами: "подумала, що це Кім кардашьян спочатку. соня, ви шикарні!!👑 ", "Вау! 🖤", "Звідки ця богиня?😍 ", "Принадність🥰 😍 🤟 🏼", "картинка🔥", "Боже мій 😍 😍 😍 🤤 соняя, це вау! 🔥 ", "Оу, Снігуронька!", "Як це прекрасно ❤️😍", " Круто!!!❤ ️ 👍 ", "Це що за Краса така? 😍соня, ви як завжди чарівні.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.