Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила перед новорічними святами на райський острів Балі разом з Владом Топаловим і їх сином Майклом, де вони вдосталь насолоджуються спекотним сонечком, апетитними фруктами, пальмами і блакитною водою, частенько проводячи час на пляжі.

Зіркова сім'я відсвяткувала Новий рік 2021 далеко від дому, а на ранок щаслива мама виставила три зворушливих кадри з 2-річним Мішею, примірявши розкішну білосніжну сукню, позуючи на тлі басейну і панорамного виду на мальовничу природу. Так, артистка видала, як обожнює "ніжності" найріднішого хлопчика, коли той цілує її в щоку. Також красуня заінтригувала новинками в новому році, зазначивши, що фанатам варто чекати багато різного контенту про дітей.

"Ох, ці хлоп'ячі ніжності)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Найпрекрасніші емоції переповнюють, коли підходить маленький чоловік і каже: "Мамо, поцілуємося?!»😂

P. S.: пристебніть ремені, цього року буде багато контенту про дітей) 😁"

"Дивись, синку, ось він, 2021й!!!

Летить до нас на літаку)

Нехай привезе в новому році всім упаковку дива!)"

Фолловери не пройшли повз: "може, буде поповнення в родині? ;) ", "Милота ❤️ і коли мій синочок мене цілує, моє серце завмирає від щастя"," які милі😍"," ніжність😘", " про дітей... 👍 🏼 Треба-треба ще народити!! А то народять одного, і ось навколо нього все крутиться, прям батьки-герої!".

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася