Фіналіст проекту "Холостячка", бізнесмен Олексій Тригубенко так і не зміг підкорити серце головної героїні Ксенії Мішиної. У фіналі реаліті 31-річна актриса прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

Нещодавно Льоша розмістив у своєму Instagram свіжий пост, в якому подякував 2020 рік і згадав події, які відбувалися з ним за останній час.

"Найкрутіше, що зі мною сталося в році, що минає – це те, що я потрапив на TV-проект Холостячка! Там я вперше доторкнувся з новим світом для себе... зйомками, відкрився почуттям, зустрів багато хороших людей, які стали мені друзями! Ця історія назавжди залишається в моєму серці!

Після реаліті у мене з'явилося багато підписників в соцмережах, які подарували мені свою любов і підтримку! Ви засипаєте мене тисячами неймовірних повідомлень, які я ще, напевно, рік буду розбирати в директі)) Мені здається, що ви у мене найдобріші і усвідомлені! Захоплююся вами! Обіцяю, що буду з вами завжди відкритим і чесним!

У бізнесі були серйозні випробування, коли почався карантин і закрилися всі громадські місця... Але подолавши труднощі, ми стали ще сильнішими! А потім я опинився на зйомках реаліті, які тривали близько 3 місяців і моя компанія працювала цей квартал без моєї долі", - написав Олексій.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Льоша з "Холостячки" назвав свій ідеал дівчини: "Жінка не повинна!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Тригубенка хочуть зробити новим Холостяком: українці розділилися на два табори.

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Тригубенко розповів, як пережив відмову Мішиної: "Всю любов я віддав".