Популярний український виконавець Макс Барських, який нещодавно запустив власний бренд одягу Nick Vangard і презентував новий альбом "1990", отримав премію "Хітмейкер року" від програми "Зірковий шлях".

Про це повідомив сам співак на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Для мене велика честь отримати цю премію. Величезне дякую, мені дуже приємно! Дуже несподівано, що на пісню "Лей не жалей" чекав такий успіх", - зазначив Барських.

Також зірка поділився своїми планами на наступний рік. За його словами, в січні він збирається насолодитися відпочинком на острові Балі та влаштувати повний "апгрейд".

"Як "Зірковий шлях" вручали нагороду Максу Барських у номінації "Хітмейкер року" і які плани у музиканта на 2021 рік - дивіться просто зараз у сюжеті", - йдеться в підписі до відео.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Макс Барських, скріншот з Facebook

Нагадаємо, Макса Барських госпіталізували в лікарню на ношах. Тривожні кадри опублікували в мережі. Шанувальники припустили, що причиною недуги артиста стало гостре отруєння в ресторані.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Москві після виступу співака Макса Барських можуть закрити популярний бар.

Також портал Знай.uа писав, що Макс Барських заліз у трусики до знаменитої діджейки: "Нас заборонили на YouTube". Співак опублікував у соцмережі пікантний кадр з кліпу "Хочу танцювати", на якому зображений зі знаменитою діджейкою Олімпією Білоус, відомою як Olimpiya Whitemoustashe.