Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників дуже трепетним відео, привітавши любу маму Ірину з днем народження 31 грудня. Так, артистка підготувала для найріднішої жінки неймовірний сюрприз - після зйомок одного з проектів Регіна попросила популярних зірок російського шоу-бізнесу виконати для мами культову "З днем народження тебе", записавши їх спів на відео.

Серед колег красуні були Філіп Кіркоров, Лариса Доліна, Ольга Бузова, Валерія та багато інших. При цьому Тодоренко зізналася, що частина святкує день народження Ірини далеко від неї, адже батьки ведучої залишилися в рідній Одесі, в той час як зіркова донька з чоловіком Владом Топаловими і сином Майклом проживають в Москві.

"Матуся, @irina_todorenko, кохана! Я завжди намагаюся тебе привітати оригінально, хоч так часто твій День народження святкую 🥳 вдалині.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Ми тебе любимо , мамуля! Єдина, неповторна жінка у світі❤️!

Спасибі Всесвіту за таку матусю ☺

Дякую всім колегам за привітання . До сліз приємно, що ви відгукнулися!"

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася