Популярна американська plus-size модель, яка відома своїми пишними формами, Ешлі Грем продовжує дивувати своїх численних фанатів відвертими фотографіями. Навіть через цілий рік після пологів Ешлі не соромиться публікувати знімки в нижній білизні і рекламувати популярні бренди.

Цього разу Ешлі Грем порадувала шанувальників спільною фотографією зі своїм синочком.

Про це стало відомо завдяки Stories Ешлі Грем в мережі Instagram.

Історія Ешлі Грем, скріншот: Instagram
Історія Ешлі Грем, скріншот: Instagram

"Stretch marks they're beautiful (Розтяжки - вони прекрасні - переклад з англ.)", - написала на свіжому знімку Ешлі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Безперечно, на животику і ніжках моделі можна помітити досить великі розтяжки. Однак варто зазначити, що дівчина наважилася опублікувати справжню фотографію - без ретуші. Це говорить про чималу сміливість, якщо враховувати, що вона модель світового рівня, і на неї рівняються тисячі дівчат.

Варто також нагадати нашим читачам, що Ешлі Грем у січні 2020 року народила первістка від кінопродюсера Джастіна Ервіна, з яким перебуває у шлюбі з 2010 року. А вже в лютому цього року знімки Ешлі виставила в своєму Instagram. На чорно-білих кадрах не видно обличчя малюка, однак можна розглянути його крихітну ручку, яка стискає пальці щасливих батьків.

Раніше повідомляли, гаряча матуся Ешлі Грем окупувала диван в одних трусиках: цим формам немає меж.

Як повідомляв Знай.uа, 190-кілограмова модель втерла носа Кардашьян гігантським "сараєм": "Найбільша в світі".

Знай.uа писав, Plus size модель Ешлі Грем покликала щасливчиків прийняти душ разом: "Я запрошую".