Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Знаменитість порадувала аудиторію пікантним кадром, позуючи на закуліссі зйомок новорічного шоу телеканалу "Україна". Так, артистка приміряла досить сміливу коротеньку сукню-туніку яскраво-рожевого кольору з глибоким декольте, колготи в сіточку і високі шкіряні ботфорти. Красуня блиснула розкішною стрункою фігурою, доповнивши образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах.

Слава вирішила підвести свої підсумки 2020 року, розповівши про труднощі і подякувавши всім, хто були з нею поруч в непростий час. До всього іншого зірка сказала окреме спасибі "за тебе", як би натякаючи на нового коханого, якого поки не готова представити публіці після гучного розлучення з колишнім чоловіком Едгаром Камінським в 2019 році.

"2020 для багатьох став переломним.
Рік, який приніс в наші життя багато змін, змусив вийти із зони комфорту, усвідомити справжню цінність спілкування з близькими і в черговий раз показав, що людина адаптується до будь-яких умов. Не можу сказати, що для мене він був простим, але мені є за що йому дякувати.

В першу чергу, за нові знайомства з неймовірними людьми, які вселили в мене впевненість і допомогли усвідомити свою цінність. За тих, хто був зі мною і залишається, незважаючи ні на що.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

І, звичайно ж, окреме спасибі за тебе❤️ Завдяки тобі я стала простіше дивитися на багато речей. Навчилася прощати і відпускати. Любити❤️

З посмішкою і вдячністю крокую в 2021🎉❤️ 🤪 🌟 🎄 "

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.