Відома російська балерина, справжній професіонал з демонстрування шпагатів Анастасія Волочкова похвалилася цікавим подарунком від шанувальників.

На свіжому фото можна помітити, що Анастасія трохи засмагла і позує для фотографа в своєму будинку в закритому купальнику. Зимові канікули у артистки, швидше за все, тільки починаються.

Про це стало відомо завдяки короткій Stories Анастасії Волочкової в мережі Instagram.

Історія Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram
Історія Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram

"Квіти бувають і шоколадними. Але їсти таку квіточку шкода, тому збережу", - підписала свою історію балерина.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На фотографії можна помітити, що Анастасія Волочкова позує в синьому закритому купальнику просто посеред свого будинку. Шанувальники подарували балерині їстівну квіточку з шоколаду, але Настя заявила, що їй шкода такий "сюрприз" і вона має намір його зберегти.

Також з цікавого, на задньому фоні шанувальники можуть помітити захоплення балерини - всі стіни у величезному будинку балерини прикрашено картинами. Просто за спиною Волочкової можна помітити картину з портретом російського царя Миколи II, а трохи нижче невідомий натюрморт в кремових тонах.

Раніше повідомляли, Волочкова насмішила "літаючим" шпагатом, замахала ногами, як крилами: "Ще б роздяглася".

Як повідомляв Знай.uа, німецька Кардашян дала Волочковій урок спокусливого шпагату: ці сідниці гіпнотизують.

Знай.uа писав, улюблениця Волочкової затьмарила балерину нескінченними ногами для шпагатів.