Співачка Світлана Лобода пообіцяла фанатам, що в 2021 році вийде її новий альбом. Інтригуючий анонс з'явився в Instagram Stories співачки.

Виявляється, поки і з вами щосили готуємося до святкування Нового року, Лобода проводить час в студії, записуючи новий альбом. На відео, яке Світлана розмістила в соцмережі, видно руку артистки з яскравим манікюром, напівтемрява студії з синім освітленням, і грає пісня.

Судячи з голосу, виконує її точно Світлана Лобода-цей тембр голосу не можна ні з ким переплутати. Однак пісня незнайома, тобто, її прем'єра ще не була представлена співачкою. Швидше за все, це трек з нового альбому артистки.

І найголовніша деталь ховається в підписі до відео! "2021, новий альбом", — лаконічно, але недвозначно натякнула Лобода. Шанувальники творчості співачки чекатимуть новинки з нетерпінням. Тим більше, що в інтерв'ю одному зі ЗМІ співачка пообіцяла, що збирається "пустувати і експериментувати" у своїх нових роботах, і відійде від звичного стилю.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.