Відомий український співак і чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес з коханою перебувають зараз на відпочинку і показують, як відпочивають на острові в Індонезії. Він розповів цього разу, яку "травму" отримав вперше.

32-річний музикант відправився на відпочинок і там просто обгорів. Тепер він буде зустрічати Новий рік з червоним обличчям. Але відпочинку, за словами Вови, це не завадило.

"Обгоріти 30 грудня! ✅ Знаєте, це ж прекрасно! Мажусь алое і радію! Тому що зі мною таке вперше))))", - пише Дантес.

Шанувальники прийшли в захват від нової публікації, адже навіть з обгорілим обличчям Дантес залишається красенем.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"зате як", "Классссссс круто вам відпочити", "замерзнути 30 грудня", "кльово😃я б теж так хотіла🎉відмінного відпочинку"," Вова не гори Ти нам потрібен", " приємного відпочинку і крутий вражень з комфортними своїми людьми!", "Головне під час перевернутися", "це фото горить і не від спеки ти красива", "Алое обпеклося", "сподіваюся в 2021 я теж так буду обгоряти", "Круть ,, це мрія обгоріти саме 30 грудня", "безцінно", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Дорофєєва на очах у Дантеса запалила зі скандальним Дорном.

Як повідомляв Знай.uа, Дантес збентежив заявою в шоу Дурнєва.

Також Знай.uа писав, що Дантес з Дорофєєвою їхали цілу добу за "дозою".